Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

Kontakt Viby Svømning

Viby Idrætscenter

Lindevej 32

4130 Viby Sjælland

Tlf.: +45 53301116

Mail: vifsvoem@gmail.com

Find os her

Hvad kan der forventes af svømningen

I Viby Svømmeklub skal der være sjovt at gå til svømning, samtidig med at man lærer noget. Fysisk og psykisk er barnet ikke i stand til at lære "de rigtige" svømmestilarter før 6-7 års alderen. Derfor benytter vi mange lege med balance, bevægelighed og elementskifte, for at få udviklet deres svømmefærdigheder.

I Viby Svømmeklub ser vi helst at forældrene ikke er tilstede under undervisningen, da børn let bliver distraheret, hvis far/mor sidder på kanten og kommenterer på barnets svømning. Det kan være svært for barnet at koncentrere sig om hvad instruktøren siger og virker distraherende på undervisningen og forstyrrer både de andre børn og instruktøren. Der opstår desuden let en konflikt, om hvem der reelt bestemmer.

Skulle der opstå et behov for at I er tilstede, så tal med instruktøren. Vi vil helst undervise flade børn, med det skal være pga. barnets behov, ikke forældrenes.

Har i spørgsmål til undervisningen, må i meget gerne henvende jeg til instruktøren, som så vil svare på jeres spørgsmål efter træningen. I fald instruktøren ikke kan besvare jeres spørgsmål bedes i henvende jer til svømmeskolen: svoemmeskole@vibyif-svoemning.dk

Det anbefales af købe svømmebriller (ikke dykkerbriller), således at tilvænningen sker hurtigere. Børnene vænner sig hurtigere til klorvandet og de har større mulighed for at orientere sig under vandet. Endvidere benytter vi svømmefødder i træningen. Man er velkommen til at medbringer sine egne.

Tætsiddende badebukser/badedragt kan ligeledes anbefales, da man får en større bevægelsesfrihed, og desuden bliver vandmodstanden mindre, så man bruger mindre kræfter på at bevæge sig. Et håndklæde til at tørre sig med efter man har vasket sig under bruseren, således at man ikke bliver kold. Du kan evt. tage en T-shirt på nar du er på kanten for at undgå at sidde og fryse inden undervisningsstart. Når man har langt hår, skal der benyttes hår-elastik.

Har i spørgsmål angående, hvornår I kan starte eller hvilket hold der er plads på skal i kontakte: tilmeld@vibyif-svoemning.dk

Her i spørgsmål, som henvender sig til indholdet i undervisningen, kan i kontakter svoemmeskole@vibyif-svoemning.dk

 

Få nyhederne som RSS

Viby IF Svømning er medlem af